Medihhaaaa gamzee20 sorma. Ben 33 haftalık hamileyim bu zamanlarda olur diyorlar. Çok aşırı olurda doktor ilaç yazıyor
Ozderr gamzee20 benmki kalp krizi gibi oluyor sırtımın ortasına biri defalarca yumruk atıyor sanki nefesimi keser oldu 🥴 yanması bi dert agrıması bi dert 😩
Oguzkagan65 gamzee20 hiç sorma ya sabah uyanır uyanmaz başlayıp geceye kadar sürüyor süt içiyorum soda içiyorum gaviscon içiyorum bana mısın demiyor
-emel- Ozderr benim de başından beri bu ağrılar var sırtımda tek bir nokta ağrıyor ve kalbimi şıkıstırıyor sanki daha 21.haftadayım sonlara doğru artarsa ne yaparım bilmiyorum bazı geceler uykudan uyandırıyor beni
Tgbatem Benim öncesindeki de mide sorunum wardı 31.haftada dr uma ilaç yazdırdım omeprol hiç yanmam yok çok şükür
gamzee20 Ya benim acayip yaniyo ne yesem cayır cayır kusma noktasına geliyorum tam gidicem geçiyo 26. Haftaya girdik ilk zamanlarda oluyodu ama şimdi çogaldı kimisi saçlanıyo çocuk o yüzden oluyo diyo bilemedim su içsem o bile yakiyo bayağı ileri derece galiba benim