dilanbarlik Kızlar herşeyi yiyesim geliyor. Daha 11. haftadayım. Özellikle gece acıkmaları, bazen uykudan uyanıp kendimi birşeyler atıştırırken buluyorum. Doyma hissim 1 saatlik sonra acıkıyorum. Sizde de bu durum var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
serabis dilanbarlik doymuyorum diye ağladığımı hatırlıyorum 😂 ilk kez böyle bi şey yaşamıştım çünkü. Oluruna bıraktım 1 ay sonra geçmişti. Tam tahıllı ekmek yersen tokluk süren artar aklında bulunsun
miros3200 dilanbarlik kac kilooo aldinn canimm engel olamiyor insan kenfinee aciktigindaa kefirr ic biraz iyi geliyor
karpuss dilanbarlik 😅😅uyku uyutmuyor karnımın gurultusu ama yememeye direniyorum. Eğer olacak gibi değilse bir bardak kefir ve muz yiyip açlığımı bastırıyorum bu işe yarıyor. Bir de şişene kadar su içiyorum o da bazen işe yarıyor 😁
ayseel dilanbarlik benim de ilk aylarda öyleydi sanırım 100 kilo alacağım diyordum ama 7. Aya kadar 6-7 kilo aldım çünkü bir süre sonra yerini İstahsizliga bıraktı bende 🙄😌
Papatya05_ dilanbarlik olamıyoruz valla zorla olmaya çalışıyoruz 36+3 den selam doyma hissi bende de az Zaten sofradan doyarak kalkmayı ummuyorum artık yemek yiyip kakıyorum öyle 😂 yoksa baya yerim de
mertrugs Başa çıkamıyorumm🤣🫣 bende gece acıkıyorum ve uyuyamıyorum açlıktan 🥴 15 haftalığım 5 kilo aldım şimdiden 🥺🥺
Papatya05_ dilanbarlik inşallah canım bi aksilik olmazsa 39+2 de sezaryen olacağım işte 3 hafta var geçer diye umuyorum
KoalasMom dilanbarlik Tadını çıkarın doğum sonrası verirsiniz ☺️ İlk hamileliğimde asla doymuyordum ilk haftadan son haftaya kadar, 14 kilo almıştım şimdiki hamileliğimde ilk üç ay doğru düzgün hiçbir şey yiyemedim 4 ten sonra yemeye başladım dua ediyorum iştahım daha çok açılsın daha çok yiyebileyim diye 😅
dilanbarlik KoalasMom Dimi, aslında “ aa ben hiç kilo almadım, az aldım” diyenlerin yanında kendini şuursuz hissediyor insan sağlıktan çok kiloyu kafaya takmaya başlıyor. Haklısınız 🤗
irmkkck Ben de 11. Haftamdayım, iştahım çok açık sürekli midem kazınıyor ekşiyor, yediğimde de aşırı şişlik bulantı hissi oluyor 😂
Limonveannesii dilanbarlik kilo alabilmek için diyetisyen diyetiysen gezerdim. Yemek yerken resmen kusmamak için yalvarırdım ve yaşamak için yemek yiyordum resmen ama 2 hamileliğimde de öyle bir iştah açıldı ki 45 kilodan öteye gidemeyen ben 3 gün sonra doğuma gidicem ve 70 kiloyum asla tutamıyorum kendimi gece 5 de uyanıp kahvaltı yaptığımı hatırlıyorum. Yemek yemenin bu kadar keyifli bir şey olduğunu hamileliklerimde öğrendim 😂
kayrosmom Bende ilk 4-5 ay böyleydim her acıktığımda havuç muz ceviz yemeye çalıştım beyaz ekmek neredeyse hiç yemedim. Tam tahıllı ekmeğe tost vs yaptım genelde. Ve açlık hissettiğimde hemen suya sarıldım su içtim sürekli. Kendiliğinden geçti