Sibelakta 3oglanannnesi ay anlıyorum sizi bende cok korkuyorum allah sağlıklla hizlica o sezryan doğum zamanı atlatmayı nasip etsin🥰
Sibelakta 3kedili2bebekli ay 10 cocukda olsa o biran önce doğsun sevim hisi sanki ilk cocukmuş gibi oluyo insan inaallah sağljkla gelir bebiş🥰
3kedili2bebekli Sibelakta evet ya bence de şimdi bebelerimi seviyorum o zaman tuhaf gelecek buyumusler gibi gelecek diye üzülüyorum bebeklik resimlerine bakıp iç çekiyorum amin inşallah hepimiz sağlıkla doguralim inşallah ☺️
Sibelakta fdegirmencii ay o 2 trmstr görünce cok heycanlamıştım yolu yarıladım dedim sizi cok iyi anlıyorum su gibi sağlıkla gecsin zamanınız🥰
Sibelakta Ankbaby enerjinizi gercekden aldım enrjiniz hic eksik olmasjn eşinizle cocuğnuzla bir ömür mutluluk huzur peşinizi bırkamsın 🥰😍
Sibelakta coolmom1 ayyyy sağlıkla alın kucanıza inşşalh berekti de huzuruda getirsin gelirken hayırlı bi evlat olsun size🥰
coolmom1 Sibelakta Ayyy amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙈
parla_03 13 haftalık olduk 🤰hamiş anneler ❤️ cinsiyetini ne zaman öğrendiniz sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰
happybusey parla_03 ben tam 19 da net öğrendim cinsiyetini doktor tahmini hep vardı soyletmedim 17 de de belirsizdi ama 19 net idi yime de kıyafetler içinde tavsiyem detaylı ultrason unu bekle ne olur ne olmaz 😂
esrafi5 Sibelakta ben tam 20.haftada gittim 345 gr dı canım haftasına göre iyi ama kilolu bi bebek olmaz dedi
elifayaz112_ Sibelakta bugün tam 30 +6 haftalık olduk teyzeleri 😅😍 heyecan dorukta sizde durumlar nasıl
happybusey elifayaz112_ ayy bende tam 29+0 bugün ilk gebelik mi sizin de ben hem heyecandan hem korkudan deliriyorum şu an 😂🥹
cerensare Sibelakta inşallah hepimiz için öyle olur kilo meselesini de hiç takmayın benim bebeğim 10 gün önden gidiyordu 2 kiloydu akrabalar e azmış küçükmüş diyodu 5 6 kilo doğurmadığın sürece hep bi şey bulacaklar malesef