evde sancılarım oluyordu hatta çok az siyah lekelenmem olmuştu ama az diye ve bebeğim oynuyor hareketleri iyi diye umursamiyordum Bir kaç gün böyle sürdü sonrasında bı akşam bir sancı girdi kasıklarıma uzanarak geçmiyordu sağa sola dönüyorum giderek artıyor kasıklarım patlayacak gibi oluyor belim karnımın içi fena halde sancimaya başlayınca acile gittim nstye bağlandım doktor alttan bakarken de kan geldi nstde sancı çıktı doktor yatış verdi sancılarım 90 na kadar yükseldi o gece serumlarla zor durdurdular ciğer geliştirici yapılacaktı ama şükür açıklığım olmadı o kadar sancıya rağmen 🥺 4 gün yattim hastanede taburcu oldum 2 gün önce ise kontrole gittim açıklık yok bebek iyi nstde sancı çıktı ama düzensizdi şu an en ufak sancida korkar oldum yine ağrılarım ve sancılarım oluyor ne yapacağımı bilemiyorum bir şey olurda fark etmem diye korkuyorum çünkü çoğunun sancısız açılması oluyormus öyle olurum diye de korkuyorum karanlığın boşluğun içindeyim sanki bebek oynadıkça baskı hissediyorum normal mi bunu bile bilmiyorum hiç iyi değilim 😔 hastane hemen gideceğim mesafe de değil arabayla bile 1 saat hemen hemen de gidemiyorum of of