Kızlar oyuncu aranızdan elendi 39.0 haftaya girdiğim gün yani bugün sabah 6:30’da kalktığımda suyun geldiğini hissettim başta emin olamadım ama bacaklarımdan aşağı akmaya devam ediyordum evi toplamaya hazırlığımı yapmaya başladım hemen hastaneye gitmek istemiyordum ama bir yandan suyum geliyordu eşim de gidelim sana zarar verebilir dedi hastaneye gittiğimizde suyun geldiğini artık doğum için yatışı mı yapıldığını söylediler saat 8:30 dokuz arası yatış yapıldı önce biraz kendi sancın gelmesini beklediler saat 12:00’ye kadar çok rahattım Sancım yoktu ama sürekli gelip alttan bakıyorlardı saat 12:00’de Sony sancı takıp bir yandan NST‘ye bağladılar sancıları başlamaya yakın ayağa kalkmak istedim yatakta çekmek çok zordu ebe ayağa kalkmamın zararlı olduğunu her an doğum yapacağımı söyledi secde pozisyonunda yatagin üzerinde biraz yat çocuk kanala insin dedi tam o şekilde dönüyordum ki bir anda bir akma hissiyati hastaneyi inlettim o anda bütün ebe ve hemşireler odaya doldu çatala bile çıkamadan yatakta doğum gerçekleşti tam 1 de çok şükür şuan bebişim yanımda emziriyorum rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin 💐