Aykerny seher_3590 Amin inşallah annelik daha hiç bişey bilmeden hissetmeden bile çok zor en ufak şeyde kalp ağza geliyor resmen duanız için çok teşekkürler iyi geceleriniz olsun 😍💕🥰
seher_3590 Aykerny gerçekten de öyle dünyanın hem en güzel hemde en zor işi sanirim annelik🫠🥰 Rabbım evlatlarımızı bagislasin insallah. Teşekkür ederim sizede hayırlı geceler diliyorum
pims Aykerny 2 kız 1 oğlum var ilk kızımda yaşadım sadece her kadının bünyesi ve hamileliği farklı oluyor
nyra Aykerny böyle şeylere inanmayın lütfen.. oğlumda hiç lekelenme yaşamadım diğer etkilerde olmadı harika bir gebelikti. Kızımda 5-6.aya kadar ara ara lekelenmelerim oldu bulantı tiksinme bu tür sorunlar yaşadım
Aykerny nyra Haklısınız ilk gebeliğin cahilliği işte her duyduğuma acaba mı diye sorguluyorum ister istemez🥲 Ay maşallah Allah sağlık versin evlatlarınıza 😍💕
gunespera Aykerny bende erkek bebeğe hamileyim ama bi damla kanamam olmadı aksine kızıma hamileyken kanamam oldu ve progestan kullandım
nyra Aykerny amin sağolun.3.ye hamileyim şimdi 19 hafta henüz öğrenemedik cinsiyeti ama rahatım bunda da. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Zehrailly Aykerny Bence doğru değil ben de ilk defa sizden duydum ben iki hamileliğimde de lekelenme bile yaşamadım çok şükür ilk hamileliğim erkekti şimdi kıza hamileyim.
Fatmanur_0416 Aykerny kız bebeğe hamileyim 23.haftada regl gibi kanama yaşadım bence cinsiyetle alakası yok 🤷
Keziban Aykerny ikinci kızımda 1 ay kadar kanama sürdü 3. Kızıma hamileyim 18. Haftada kanama devam ediyor sallamış kim demişse 🤭
Aykerny Keziban Yaa böyle olunca acaba mı diyorum bakalım kız kanamalarını duyunca 1 hafta kaldı inşallah net belli olur cinsiyetimiz 😍💕
Iraz Aykerny benim ilk oğlumda olmadı ama son yani ikinci oğlumda oldu hatta komşumuza leke oldum demiştim oda ben de ortanca oğlumda oldum demişti herkeste olmuyor sanırım ama oladabilir
Aykerny Iraz Demekki öyle bi söylem varmış duyanda olmuş sizin gibi işte demekki bebekle alakalı o gebelikle alakalı bende ilk defa duydum
eminaas Aykerny oğlum oldu ne bir yerleşme kanaması ne de başka bisey gördüm millet ne diyeceğini şaşırdı artik