anethole bluemom24 bu sorunun cevabını merakla bekliyorum. Benimki tam tur dönüyor tam düzeldi diyorum tekrar dönüyor. Bir de kanala inince ters dönme olasılığı devam ediyor mu?
3melekannesiyim bluemom24 bnde burda beklym 32 haftadan itibaren baş aşağı şuan 39 haftalık olduk bakalom
Es07 bluemom24 Sen hissediyor musun çocuğu aşağıda Kemikte açılma hissi? Ya da doktorun baş aşağı dedi mi?
Es07 Benim 32den beri baş aşağı 35te kanala dayamış kafasını Zaten 32den beri aşağıda hissediyorum Kemiğim açılıyor gibi Yürüyemiyorum artık belim çok fena An itibarıyla 36 olduk
birthecene anethole kanala ters inemez sadece yüzü yukarda inebilir nerden mi biliyorum ters yüz geliş ile doğum yaptım benim veled yüz aşağıya değil yüz yukarı doğdu kıpırdaklığından 🤣
Es07 3melekannesiyim An itibarıyla 36 girdim 32 den beri baş aşağı 1,2 haftadır kanala kafası dayandı Daha çok beklerim o zaman Boşuna bekliyorum sanki Bel ağrımdan bir an önce doğsun istiyorum
bluemom24 Es07 30. Haftadan beri baş aşağı ama dün kanala girmiş mi dedim daha girmemiş dedi 37+4 fazla bi baskı hissetmiyorum bazen bebek hareket ederken bıçak saplanır gibi bi acı olup geçiyor sadece
anethole Es07 kıçım ortadan ikiye ayrılacak hissi geliyor. Omurgayı takip eden çizginin aşağısı ani ağrı saplanmaları oluyodu. Sonra sıkıldı galiba bi hafta tur attı içimde ağrım durdu. Şimdi yine baş aşağı
nadisss_50 bluemom24 benim bebek 27de gelmeye yeltendi istirahatle durdu 31 haftada baş aşağı bir döndü pir döndü serviksim kısa 1 cm açılma doktor başı aşağıda baya dedi şuan 32+2 bazen baskı ağrı sızlama oluyor bakalım ne zaman keyfi isterse vakti ne zamansa gelicek artık
rabiaduru1 bluemom24 ben 39. Haftada dogurdm karnm asagıda değildi tam tersi yukarda agzmda cıkacak gibiydi. Pozisyon bas asagı olması önemli kanala girmemişse de dogumda giriyor. Ben normal dogurdm sancı esnasnda kanala indi.
ikincibahar_08 Haftamda baş aşağı dönmüştü 33 haftalık olduk hala baş aşağı doktor bu haftalardan sonra dönmesi büyük sürpriz olur böyle devam eder dedi
Es07 anethole Benimki çok dönemez oldu artık Anca sürtme hareketi yapıyor nadiren Sıkıştı kaldı sanki orda 😂
elinaz1 bluemom24 32 de baş aşağı döndü ve bariz dönüşünü hissettim 35 de kanala doğru indi sancılarım başladı erken doğum diye hastaneye yattım sonra doğum engellendi . Günümüzü bekliyoruz . Bizim ki biraz sabırsız anası da zaten tez canlı😅