aslmoms Benim ilk gebeliğimde öyleydi. Ay dışarda bir wc gireyim hemen kaşıntı şişme. Ölürdüm resmen. Normalde bu kadar aşırı hassas değilim. Şimdi deneyimliyim :) Travazol sürüyorum geçiyor. (tavsiye değildir). Ben 1 kere sürünce rahatlıyor zaten .
melismersin Aaayseeert en azından doğal bir yöntem. Yani bilmiyorum biraz ilaç kullanırken korkuyorumsa ben. Doktorum önermişti bana sağ olsun denedim geçti. Şimdi hissettiğim zaman böyle birşeyi uyguluyorum. Bende ofis çalışanıyım maalesef gün içinde kullanmak zorunda kalıyorum tuvaleti 🥹
hanimhanimcik Aaayseeert şişlik mantar olmaz doktora git canım bende başından beri ara ara mantar oluyor krem ile idare ediyorum ama kaşıntı yanma olur mantar olsa. Heleki tek taraflı olmaz komple olur
Aaayseeert hanimhanimcik bugün gittim doktora krem verdi kan tahlilleri falan almıştı bi şey çıkmadı bilmiyorum ki normal de sürekli mantar enfeksiyonu oluyorum ilk defa şişti anlamadım bende
nazarsalcan Mantar için doktorun fitil verdiğini duymuştum bence doktoruna bu durumu anlt test fln yaparlar mantar olup olmadığı çıkar ona göre tedavi olursun
esraakurek Aaayseeert canım hiç korkma ama önlemini al öncelikle doktora git verdiği ilaçları kullan bununla birlikte bol su iç çamaşırını mutlaka ütüleyerek giy ve papatya kaynat ılık şekilde iç taraflara el sürmeden yıka hafif kurula çok kurulama öyle kalsın asla kaşıma şeker karbonhidrattan uzak dur bol yoğurt ve kefir tüket Allahın izniyle geçer korkma hiç