erikarpuz ebrussuu kış hamileliği çok zor gerçekten ben yazın çeşit çeşit terlikle rahat etmiştim birkaç beden büyük aldığım crocs şu an baya büyük geliyor tekrar kullanılmıyor zaten diğer hamileliğime kadar bekleyecek şimdi 😂
ebrussuu erikarpuz valla yazın da olsa düşünüyorum hiç çekilmez hamilelik o sıcaklarda 😅 sorun mevsimlerde değil gebeşlik zor 😂
iyiliktozu ebrussuu canım özelde duşta giymelik terlik verirler diye Uniqueqoop aldım ben bayağı da oldu hatta. Kullanıyorum hastaneye de onunla gideceğim.
sevaldqn1 ebrussuu crocs tarzı kullandım odanın sıcaklığı zaten iyiydi kendimize göre ayarlamıştık ben memnundum
ebrussuu myangelson yaa ben de tam tersi hep sezaryen sonrası ekstra bi üşüme titreme oluyor diye biliyordum 😅
myangelson ebrussuu yok iki sezaryenimde de olmadı 😅 he ameliyat sonrası bir titreme oldu daha üstümü giyinmeden o ayrı 😅
iyiliktozu ebrussuu daha önce vermişlerdi canım hoş şuan başka bir hastane ama ben verirler diye düşünüyorum
sevaldqn1 ebrussuu rica ederim bebişkoom sağlıkla kucağına al gerekirse çıplak gez ayol nolcak slxnxudjsxlal
ebrussuu anonim51 evet öyle bi çarşı pazar yapıcam ben de ayaklarım şu an zaten kaç numara bilmiyorum bile 😂
ebrussuu sevaldqn1 ayy canım amin inşallah🙏 doğru söylüyosun şöyle bi rahat olmak lazım valla helal sana 😂
kurkmantosuzmadonna ebrussuu şubat sonu doğum yaptım. Crocs giydim. Hastane soğuk olmuyor zaten ki çorap da giyiyorsun.
lotusflowers ebrussuu ben üşütmeyim diye tüylü terlik aldım lcwden. Ama sonrada burada banyo yapabilirsiniz falan yazanlar oldu. Bide ben suda doğurmak istiyorum bi aksilik olmazsa. O sebeple birde crocs alcam. Islak ıslak tüylü terlik giyilmez şimdi
ebrussuu lotusflowers evet ben de buradaki cevaplardan sonra crocs tarzı bi terlik kesinlikle almaya karar verdim belki peluş bişey de ekstra götürürüm öyle psikolojik olarak üşümemek için 😅