cerenxertan 54sema alfamet kullanıyorum sabah 1 akşam 1 kullanıyorum tansıyonum 14.15 lerden 10 lara gelan düştügü oldu am sinirlenince yine 15 leri görüyoruz
beyzaygun Alfemet ve adalat kullanıyorum 18 bulan tansiyonlarım hamileyken daha hiç çıkmadı çok şükür tabi 15 leri saymazsak 😅
beyzaygun yigitalparslan Yani benim dalga geçmeme bakmayın 🥲 ben tansiyon yüzünden 9 aylık bebeğimi kaybettim iki tanede düşük yaptım en son düşüğümü geçen sene yaptım 17 tansiyonla 🥲🥲🥲 şuan 9 haftalık siz kaç haftalıksınız
melekmom34 beyzaygun benimde ikiz bebeklerimi kaybettigimi öğrendim tansiyonum 14oluyodu o yüzden mi acaba😥
melekmom34 beyzaygun ilacın @yigitalparslan ilacın bebeklere zararı varmı kullanmadgim için çok pişmanım kizlar
yigitalparslan beyzaygun Basınız sagolsun Allah sabirlarin en büyüğünü versin. 12+1 haftalığım. 3. Gebeligim bu diğer iki oglumda da yuksek tansiyon vardi şükür sağlıklı kucagima aldim ama bu 3. Daha bi yuksek daha bı zorluyor
yigitalparslan melekmom34 Hamileler için uygun ilaçlar bunlar daha onceki iki gebeliğimde de alfamet kullanmistim 3. Hamileliğimde tansiyon daha yuksek oldugu icin alfametin yetmeyecegini düşündü doktorum adalat ekledi.
54sema Bn tansiyon ilacı kullanıyrum birde gün içinde sarımsak limon ve portakal suyu içiyorum tansiyonu dengede tutmak için iyi geliyor
eed21 Hepinize geçmiş olsun. Kızlar bir sorum var mesela küçük tansiyon 8.7 çıkınca yüksek mi oluyor? Tansiyon aleti yüksek diye gösteriyor kafam karıştı. Bilginiz var mı?