Bir1kelebek Busranur_mnts niye türkçeden kullanmıyoruz ben anlamıyorum 😂😂😂 ( sana demiyorum canım genel olarak)😅
gmzbournemout Dpo 5 belirti için erken ama ben sol kasıgımda ağrı değil ama çok hafif kasılmalar hissediyorum ara ara belim de ağrıyor kızlar 🌸
minikurabiye7 Salise2 ilk hamileliğimde 10. Günden sonra bariz belirtiler baslamıstı leke batma regl olacak ağrısı üşüme gibi o yüzden erken henüz
nil_a Dpo 9 aynı zamanda bugün adet günüm 9 gündürde hafif ağrılar ve dolgunluk hissi var sabahları sırtım ağrıyor bir iki günde sabah uyanırken midem bulandı hatta ilk gün bulantıdan yemek yiyemedim sadece bekliyorum 8 dpo da test yaptım negatifti geç döllenme olabilir mi
tugbiiss tugbiiss ve yumurtlamadan sonra da cinsel birliktelik değerdiryor musunuz ? Bir sorun teşkil eder mi
dil_n tugbiiss yumurtlama genelde akıntı, hafif karın ağrısız kasık ağrısı, bazen hafif baş ağrısı, vücut sıcaklığı yüksekliği olunca yumurtlama olmuş oluyor Yumurtlama günü ve sonrası 2 gün üst üste ilişki öneriliyor
dil_n tugbiiss geç döllenme nasıl anlaşılır Adetten önce test yaptınız negatif gördünüz sonra adetiniz olmadınız üzerinden bazen 6 gün bazen 10 gün sonra pozitif görürsünüz beta (kan değeriniz) düşüktür zamanla yükselir bu demek oluyor ki geç döllenme olmuş yani sonradan tutunmuş Sağlıklı gebelikte haftalar ilerledikçe bebek kendini toparlar geç döllenme sorun teşkil etmez
nil_a tugbiiss merhabalar bende bilmediğim için sordum aslında ama sanırım normal yumurtlama süresi 14. Gün oluyormuş benim 21’inde oldu bu da geç döllenme diye anladım ben ama tabi bilen biri net anlatsa daha iyi olur çok şükür şuan hamilelik var sat’a göre 5 haftalık hamilelik gözüktü betamda güzel artıyor 🤗