serabis Mkort24 gebelik öncesi hiç kullanmadım sonrasında doktor tavsiyesiyle başladım multivitamin olarak ocean mommy çok iyi diyorlar 2 aydır onu kullanıyorum
dgngr Mkort24 multivitamin olarak decavit verdi midem bulandı. Kocaman ilaç. İçesim gelmedi ben de içmiyorum bıraktım. Ferrum demir ilacı kullanıyorum sadece. Magnezyum da kullanmıyorum. Magnezyum Bisglisinat Sor doktora ben bilmiyorum. Multivitamin olarak Elenatal (Bayer) sor. Ben bilmiyorum bunu da. Önerilenler bunlar.
3bebekliannee Mkort24 ben 5 tane vitamin kullanıyorum bi tek bende mi böyle ya demir,d3,omega,magnezyum,decavit 🤦♀️
Es07 Magnezyum hiç kullanmadım Multivitamin İmom kullanıyorum aylardır Ekstra demir ilacı kullanıyorum
beyazakgl Mkort24 multivitamin olarak ocean mummy kullanıyorum ama gebe kaldıktan sonra başladım doktor önermişti içinde zaten folik asit falan hepsi var
Mkort24 Kızlar ben de Natalmom kullanıyorum multivitamin olarak magnezyum çok fazla bel ağrılarım olduğu için mag line plus kullanıyorum bunlara ek demir ve d vitamini alıyorum hepsi doktor tarafından belirlendi
Srphll1 Multivitamin olarak Elenatal2 kullanıyorum. Doğum sonrası da 3numarayı kullanacakmışım. Ekstra magnezyum,demir,d vitamini de kullanıyorum.
yurdagulozel Şu an 25. haftadayım sabahları demir ilacı ve kan sulandırıcı içiyorum öğlen Ocean Mommy ve D vitamini, geceleri yatmadan Ocean Extra Mag magnezyum
tugba0305 Mkort24 magnezyum kullanmıyorum onun yerine günde 1 adet sade soda içiyorum. Multivitamin elanatal 2 kullanıyorum Bulantı ilacım hâlâ devam ediyor Demir ilacı da alışamadım bir türlü toz verdi en son onu da unutuyorum açıkçası D vitamini de damla verdi
Ayca517 Mkort24 20 haftalik olduk elenatal 2 kullaniordm fkat iki ucgundr bacak agrimdan kramptan duramiorm icindeki manzym 57 esim ocean ekstra kullaniordu bugun bir tane ondan ictm rahatladim bel agrim da ayni sekilde fakat ayin 12 sinde randvm var bi kan tahlili yaptirmak istiyorm cnku bu ara cok usuyorum ayaklarm hic isinmior nerdeyse. Bende bugn bu konuyu arastrdm biraz temiz icerikli urunler