ylnydgd emocc hayır hiçbir kanama ve lekelenme normal değildir. Doktorunuza bilgi verin ya da acile gidin. Bebek hareketleri ne durumda?
elif__67 Hamileliğim ilk aylarında ise ve az ise sorun değil benim de olmuştu sonraki hareketlerine dikkat et ve takip başka olursa tekrar doktora gidersin Sakın üzüntü yapma Vücut regl döneminden geçerken yapabilir
tugbaustuntas emocc şuan bebişin hareketlerini takip edin düzenli sancılar olursa hiç beklemeden hastaneye gidin nişandan 2 hafta sonra doğuranda var canım yine de açılmanın kontrol edilmesi gerekiyor
ayaniz emocc çok küçük değil yaşam seviyesinde artık siz ihmal etmeyin gidin🩷 belki doğuma vardır belki ciğer geliştirici vs verirler
sorenita_ normal değil, panik yapmayın ama plesenta ile ilgili birşey olabilir. hamilelikte hiçbir lekelenme kanama normal değildir o yüzden acile gitmenizi öneririm
emocc ylnydgd hareketleri aktif ama o akıntı korkutuyor beni 35 haftalık erken olduğu için korkuyorum sanırım 🥲
ylnydgd emocc bence ihmal edilecek bir şey değil plasenta ile alakalı olabilir. Kontrol edilmeniz iyi olacaktır