garipbiranne Deletedmom133 selenayyamakoglu16 ay şu an deli gibi ekşi limon sıkıp tuzlayıp grmek istiyor canım bir kaç gün oldu sanırım bunu ilk defa aserdim
Yesilady NaimeYilmaz çömlek aşermiştim. Hani su testileri olur ya bardakları falan. O suyu içerken çok hoş çömlek kokardı. Onu yemek istemiştim 🙈 şimdi de karpuz istiyor canım. 😔
AsyarRabiia NaimeYilmaz Valla aşermek olmaz ama kibrit kokusu. Kibriti yakıp onu kokluyorum deli gibi 😂😂😂
ecenur5 selenayyamakoglu16 tuzlu erikli soda çıkmış deneyebilirsinn, ya da yeşil elmayı turşu suyuna batırıp yiyebilirsin. Allah kucağına almayı nasip etsin 🩷
srtertugan Benim canım benzin koklamak istiyor ve limonlu bulaşık deterjanı, özellikle pril ve bingo olucak ama 😂😂
crnk94 Garip değil fakat hamileliğimden önce asla ağzıma sürmediğim kayısı kıvamında haşlanmı yumurta ya da tereyağında sarısı bütün ve hafif pişmiş yumurtayı aşırı canım istiyor. Yenmemesi gerekiyor ya cazip geliyor herhalde 😂
Meltemanneolsun NaimeYilmaz irmik helvası asermistim baktım az bir irmigim kalmis bu yeter bana dedim ama yaktım yaparken oturup agladim ağlarken kardeşim aradı niye ağlıyorsun diye ben de soyledim irmigi yaktim yiyemedim dedim 15 dk sonra kapı çaldı kardeşim sipariş etmiş normalde yiyemem nasıl koca çanağı bitirdim.
seymanurgulsoy Geçen hafta kendim bile şok oldum araba kullanırken bir anda burnuma halıcı kokusu geldi hani böyle halıcı dükkanlarında yoğuuuun bir koku olur ya canım o kadar istedi ki halı koklamak 😄😄😄😄
seymanurgulsoy mertrugs aslında pek sümüksü gibi olmuyor güzel yapılırsa hafif bı akıntı oluyor suya tutunca o da gidiyor, az önce bazı günahlara girildi bamya turşusu yenildi oradan biliyorum 😃😃