ayseel NaimeYilmaz şu sıralar canım deli gibi toprak yemek istiyor resmen ağladım bir kere yiyemediğim için ve gün geçtikçe gitmiyor artıyor küf kokusu odun kokusu vs toprak yerine ne geçebilir diye arastiricam şimdi de 😂
hamisz ayseel benim bayadir cekiyor toprak kokusu rutubet kokusu beyaz sabun koklayarak yatiyorum. karbonatli sakiz cigneyince biraz iyi geliyoor dene istiyorsan
Hazelcik ayseel Trendyoldan yenilebilir kil getirtebilirsin ben öyle yaptım iki hamileliğimde de toprak yeme isteğimi anca öyle bastırabildim. Karışık kil paketleri gönderiyorlar içlerinden hangisi hoşuna giderse 😁
ugur_bocegi NaimeYilmaz hiç aşermedim 34.hafta 😁 ama garip olan rüyam da yemekleri görüyorum rüyamda aşeriyorum da diyebilirim gündüz birsey yok var mı böyle birşey yaşayan 😁😁
isiltili Çok garip değil. Ne istediğimi bende tam bilmiyorum sadece kırmızı içecek olarak isimlendirebiliyorum. Dimesin bir kaç meyve suyunu denedim ama çok tatmin etmedi. Galiba erik marmelatından yapılanlardan istiyorum ama yine de emin değilim 😂😂
aselesea İlk gebeligimde cnm koruk üzümü istemişti yeşil ekşi Küçük olanlardan şükür bulup ağzım yara olana kadar yemiştim şimdikinde de cnm paça çorbası istiyo sakatat türü olduğu için cesaret edip yiyemedim
SelinPunduk aselesea Bende ilk hamileliğimde öyleydim. Canım hiçbir şey istemezdi ama hep rüyama girerdi. Şeftatili sakız, ekmek arası peynir domates 😊
ayseel hamisz karbonatlı sakız falan beni kesmez beni çayır çimene salmaları lazım 😂😂 ama deneyeceğim belki iyi gelir
ugur_bocegi mommyyy2 yazılanları okuyunca cidden şaşırdım vay be neden acaba şu toprak olayı bir kaç kişi daha yazmış 😀
siisu NaimeYilmaz bu hamileliğimde canım çıra çekiyor çıra kokusu ilkinde de ahşap kokusu istiyordum yiyesim vardı resmen
_lk36 Benim Canım da eskilerden böyle çeyiz arası yorgan arası naftalin koyardı Annem Onun kokusunu aş eriyorum koklamak istiyorum
mertrugs Fahriyeslmn ikiz bizim ki daha kesin değil cinsiyet bir tanesi erkek diğeri kız olabilir dedi ama kesin değil dedi🤲🏼🤲🏼🪬
ayseel Hazelcik ayy yiyebilir miyim kii bilemedim öyle oturup tabak tabak da yiyeceğimiz bir şey değil birkaç kere toprak koklayayım dedim bari ama kokusu aradığım gibi değildi 😂😂
Dilankck34 Bende çok limon of soyledim bile canım çekti yani bi kaç saat içerisinde 1 kilo bitiririm diye soylim size kizlar 🤭