NaimeYilmaz Neden onu aşerdin? Cevabı linkte 🥰 https://vt.tiktok.com/ZSaHHVsqF/ Sizin en garip aşermeniz neydi?
kartanesi___ NaimeYilmaz Aşerme mi oluyor bilmiyorum ama bir ara kabak lifli sabun yemek istemiştim çok ısırmalık, yemelik duruyordu özellikle de ballı eşek sütlü olan😂
mommyyy2 NaimeYilmaz En saçması benimki ilk gebeliğim de cif yemek istiyordum bildiğimiz cif 😂😂 Sonra rutubet kokusu istiyordum sigaradan nefret ettiğim halde sigara istemiştim bide diş macunu yemek istiyordum 😂 Gebeliğim henüz değişik tuhaf bi şey aşermedim 😂
selenayyamakoglu16 Ya kusura bakmayın umarım canınız çekmez ama belki fikriniz vardır. Yeşil erik yerine ne yenilebilir
akgull selenayyamakoglu16 bulamadığın için yiyemediysen birşekilde iletişime geçelim kargo yapayım sana canım benim bulunduğum şehirde satılıyor var
seydaky selenayyamakoglu16 benimde canım çok fena çekmişti hepsiburadadan sipariş etmiştik 10 tane çok iyi gelmişti isterseniz bakın oraya🌸
ayseguldm selenayyamakoglu16 seralardan dolayı izmirde de var. Ben de seve seve kargolarım. İçinde kalmasın lütfen.
ugur_bocegi mommyyy2 yazılanları okuyunca cidden şaşırdım vay be neden acaba şu toprak olayı bir kaç kişi daha yazmış 😀
ase24 mommyyy2 ay resmeeen aynısı cif yiyemiyorum diye ağladım geçen gün😂😂 rutubet kokusu da istiyordum bide ilk gebeliğimde kum yemek istiyordum😂
Fahriyeslmn Benimde İlk gebeliğimde sadece bir defa somun ekmekte döner çekmişti Şuan ikinci gebeliğim erik ve şalgam suyu çok aseriyorum eriği hiç bulamadım ama
mertrugs Fahriyeslmn ayy bende şalgam suyu çok istiyorum çok ta içiyorum inşallah fazlası Zarar olmaz bıraksalar 5 lt içicem günde o derece 🤭3 4bardakta tutuyorum kendimi 😂😂
selenayyamakoglu16 Fahriyeslmn bu postta ben sormuştum arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar sağ olsunlar bir bakın yorumlara isterseniz iletişime geçin
Fahriyeslmn mertrugs Vala hemde zararlı diye çok içmiyorum ama dayanamıyorum bu aralar Kaç aylık sızın bebiş
nuriyegcl mertrugs bende şalgam suyu ve turşu suyu aşermiştim su içer gibi içesim geliyordu 😂 cinsiyetiniz belli mi 🥰
karahanl İlginç değil ama aralık ayında yeşil erik aşerdim. Bulduk aldık ama dondurulmuş mevsimindeki gibi değil geçmedi hala aşeriyorum doğurdum doğuracağım 🥹