ayse_bm 39+1 deyim bugün, nişanım geldi diye düşünüyorum peçeteye çok az kahverengi bir akıntı geldi. Bel ağrım ve hafif karın ağrım var. Doğum sancısı olabilir mi
ayaniz ayse_bm evet olabilir zaten zamanınız gelmiş 🩷 normal düşünüyorsanız sancılarınız sıklasınca gidin bence
buse2507 ayse_bm olabilir benim doğumdan 1 gece önce şiddetli bel ağrım olmuştu doğumhanede sancı çekerken extra bel ağrısı çekmiştim kopacak gibiydi
gulsuakman ayse_bm 38+5ten beri bir haftadır nişanım geliyor geceleri tutanda bel ağrım var beklemedeyim hala 😅
hafize02 Yere çömelip eşinizin elinden tutup yürümenizi ve sıcak küvete girmenizi tavsiye ederim belinizede sıcak su tutun hem sancıyı hafifletiyor hem açılmayı hızlandırıyor ben çok faydasını görmüştüm sağlıkla kucaklarınıza alın 💕
ayse_bm hafize02 şimdi sıcak duş aldım pilates topunun üzerinde biraz hareket etsem de olur sanırım, dizlerimin üzerinde çok duramıyorum menisküsüm yırtık 🥲
ayse_bm ayse_bm karnım duş esnasında da şimdi de çok sertleşti bu sertleşme de doğum belirtisi mi yoksa yalancı sancı mı 🥲ve alt karnımda ağrı hissettim ara ara gelip gidiyor 😢