mrvkln Kızlar özel hastanelerde cinsiyet en erken ne zaman belli oluyo malum cihazları baya iyi oluyo
busra4646 mrvkln alakası yok aslında 12 . Haftada tahminde bulundu kız dedi 16 da kesin erkek dedi organları daha gelişmediği için yanıltabilir bazen hatta çok şaşırmıştı doktorum ilk defa yanıldım demisti
Blossommm Fetal dna testi 10.haftadan itibaren yaptırılabiliyor,testte cinsiyeti öğrenebiliyorsunuz,sağlıkla gelsin🌸
deletedmom43191 buse2507 zaten bebegimi 7 haftalikkken öğrenmiştim ikinci kontrole 9 haftada gittim hocam belli olmaz ama bi baksak cinsiyete dedim bakti kiz dedi ve kizim oldu suan 11 aylik olacak prensesim 😍
esraezerr mrvkln ben 11 haftalık ultrasonla öğrenmiştim ama 2 gün önceden fetal testi ile de biliyordum bebeğin pozisyonuna bağlı o
almila1723 mrvkln evet özel hastaneyle alakası yok . Doktor işinde ehli olursa 12. Haftada belli olabilir değilse 16.haftda kesinleşir . Ben 16. Haftamda kendi doktorum o gün amelytta diye başka doktora göründüm hala %70 kız dedi . O sırada orda çalışan arkadasım (aynı doktora muayene oluyoruz) benimkini 12.haftada söylemişti dedi 🤷🏼♀️
gvnrzz mrvkln ilk hamileliğimde özelde 11 12 haftalıkken yüzde 80 kız dedi bir ay sonra erkek dedi. Cihazları iyi olsa da yanılıyorlar. Su an 15 haftalık dün özele gittim kız dedi bakalım. Hiç yanılmayan da oluyor ama artık doktorun tecrübesiyle mi alakalı bilmiyorum. En azından 15 haftaya kadar bekleyin
ikinciyesekeranne mrvkln 12+6 da erkek demişti doktorum bir daha da değişmedi, ama yanılan çok oluyor aslında en garantisi detaylı ultrason 😁