Sedamgoktug Sivaslı anneler gebeler malum özelde fiyatların artmasıyla numuneye yöneldim sezeryan doğum yapan yada tanıdığı yapmış olan varmı birkaç bilgi alacağım 🫶💯
Busraaaakkk Sedamgoktug Tahsin beyden memnun olan çok bende bi muayene için gitmiştim gayet güler yüzlü bi adamdı araştırabilirsiniz onu
meryemkoc_ Ayyy çok sevindim postunuzu görünce bende 10 haftalık hamileyim Sivas numune hastanesine gidiyorum şuan iyi gidiyor dogumuda numune düşünüyorum. Görümcem doğumunu 2 çocuğunu da numunede yaptı çok memnundu
buusraatrkk Busraaaakkk @Busraaaakkk bişey sormak istiyorum gittiğimizde eşlerimizde girebiliyor mu içeriye
karadutt_ buusraatrkk kesinlikle hayır zaten içeriye aynı anda 3 hasta daha alıyorlar. Hasta mahremiyeti de olmuyor.
tugbahs buusraatrkk levent kandemir artık akşamlaei poliklinik te oluyor ben eşimle gittim aldı instagramindan paylaşıyor takip edin gayet ilgiliydi eşime her detayını gösterdi
buusraatrkk Çok ilgisiz bir doktordu hiç memnun kalmadım kimseyede asla önermem . Bebeğimle ilgili ve ne yapıp, yapmamam gerektiği ile ilgili hiçbir bilgi alamadım.