cicekligunler2332 Kızlar 5+2 yim kese ne zmn görünür randevu zmnımda 6+1 olmuş olcam görürmüyüm acaba
cicekkizim0 cicekligunler2332 6. Haftamda doktor karından baktı göremedi vajinal ultrasonla göründü 8. Haftada kalp atışını duyduk ❤️
selindur cicekligunler2332 ben de 5.6yım bugün gittim hastaneye alttan muayene edersek görülebilir ultrasyonla göremeyiz dedı doktor bende istemdim ultrasyonla baktı göremedı 1hafta sonra çağırdı
sedovichh cicekligunler2332 bana doktorum demişti o yüzden yaptırmadım ama doktordan doktora değişir tabi
cicekligunler2332 cansels doktor vajinal ultrason demişti de ilk katından bakmasını isteyeceğim bakmaz diye düşünüyorum vajinal bakar zararı varmı alttan
flz3576 cicekligunler2332 inşallah sağlıkla al kucağına canım kalp atışları herşey net olarak 8.9 haftayken görünür ben 8 haftayı bekleyip gittim
cicekkizim0 cicekligunler2332 doktor bana zararı olmadığını söyledi ve kesede kanama alanımda vardı bunun içinde progestan verdi
cansels cicekligunler2332 genelde düşüğe sebep oluyor deniyor ama doktorunuz öneriyorsa daha iyi bilirler bi kaç gün sonra kese belli olur ama
cicekligunler2332 cicekkizim0 tesekkür ederim alttan agrıdımı zararı var dedi burda biri çevrem hep baktırdı
cicekkizim0 cicekligunler2332 hayır ağrı filan yok çok kolay doktorum bana zararı olmadığını söyledi bende ona güvendim şuan için bir sıkıntım yok çok şükür 10. Haftandayım
cicekligunler2332 cansels alttan demişti de şimdi öyle denince şüpheye düştüm karından isterim ama yapmazssa işte
cansels cicekligunler2332 yapar canım içinizi ferah tutun ben biraz tedirginm doktor konusunda 5 yıldan sonra tüp bebekle olunca
cansels cicekligunler2332 daha dikkatli olmak lazım biraz daha bekleyin bı hafta sonra gider bakarsnz