gebeyimgebesin Kızlar bu ultrason 7 haftalık ikiz gebeliğime ait. Acaba cinsiyetleri ne olabilir anlayanlar bakabilir mi
Fuunndaaa gebeyimgebesin 7 haftalıkken cinsiyet belli olmaz daha organ gelişimi yok kalp atışı bile duyulmayabilir cinsiyet organları 12 itibari ile oluşmaya başlıyor
gebeyimgebesin Fuunndaaa bu ulvi bilgilendirme için teşekkür ederim canım. Söylediğini ben kendim uzman hemşire olarak da biliyorum. Sorma amacım kese şekli hissiyat vs vs için belki tahmin. Bilimsel gerçeklerle şu haftalarda zaten işimiz yok
gebeyimgebesin mihra2021su uyduranından uyduranına değişir doğru çıktığı da çok oluyor. Bilmiyorum ama teorisi falan da var sanırım. Diğer arkadaşa dediğim gibi bilimsel olarak bizde biliyoruz bu haftalarda belli olmayacağını.
Fuunndaaa gebeyimgebesin eğitimmi bir insanın heleki sağlık sektöründen birinin de bunu sorması garip olmuş ozaman bende bu konuda sizi eleştireyim bir insan olarak
mihra2021su gebeyimgebesin ıkı secenek var yani illa birini dıyen cıkacak ve cınsıyette o olacak attım tuttu hesabı bilimsel se doktorlarda kullanırdı
gmzkr gebeyimgebesin Benim tam yuvarlaktı kızım olacak arkadaşımın böyle fasülye gibiydi oğlu olacak. Bakalım ablamın da fasülye gibiydi onunki de haftaya belli olacak.
gebeyimgebesin gmzkr acaba haftadan hafta kese şekli yada ultrason bakılırkenki açı kese şeklini değiştirir mi? Ama bende senin dediğin gibi duymuştum canım. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize ☺️
gebeyimgebesin mihra2021su bilimsel gerçeklerin canı cehenneme diyorum. Bilimsel gerçek arasam bu siteye sormam herhalde keyfimize bakıyoruz
gebeyimgebesin Fuunndaaa işte dediğim gibi bilimsel gerçeklik arasam makale okurum. Burda amacım birazda sohbet muhabbet eğlence amaçlı tahmin