Svvv Temizlik falan yaptığımda karın ve kasıklarımda ağrı oluyor öyle ağır işler de yapmıyorum ama kasılıyor gibi oluyor sancı mı yoksa normal bi ağrı mı kızlar yaşayan var mı
ylnydgd Svvv kaçıncı haftada olduğunuzu bilmiyorum ama yalancı sancı adıyla bilinen braxthon hicks kasılmaları
babyshark__ 22+6 haftaligim aynı sorun bendede var uzun süre bir iş yapamıyorum karnım kasılıyor sertleşiyor
Svvv Gokturkmom_ yok kullanmıyorum sadece vitamin vermişti doktoruma bunu söylesem verir mi o yüzden mi kasılıyor acaba
ylnydgd Svvv yok erken başlamış maşallah ama vücut doğuma hazırlıyor kendini suyu bol için az su olunca artıyor. Bir de doktorunuzla konusun kullanmıyorsanız magnezyum başlar. O da düzeltir
cnkroznr bsraersnn ben 13 haftalığım doktora sordum normal dedi batma şeklinde mi peki benim bir sağda bir solda rahim büyüdüğü içün gerilmeden kaynaklı oluyormus mesela dün batmalarım vardı sabah normal uyandım bu seferde neden yok acaba diye panikliyorum allahım ne kadar tuhaf bir süreç
Mara1 Bende de vardı magnezyum kullanınca rahatladım. Bir de bol bol dinlen. Karbonhidratı da azaltınca da çok daha iyi hissettim