Enguzelbekleyis8080 Kızlar doktora soramadım kilosu güzel mi diye aklımdan çıktı gitti şuan 27+2 yiz 25. Haftada bebeği 900 gram olanlar 27. Haftada kaç kiloydu bebeğiniz
1oglanannesi Enguzelbekleyis8080 çok iyi benim erkek bebek 888 di o haftada bide erkek bebekler aslinda daha iri oluyo bildigim kadariyla 👍🏻masaAllah sagsalim gelsin iyi bence
Kristalkelebek777 Enguzelbekleyis8080 26.haftada 961 gr dı 32. Haftada kontrol var bende merak ediyorum cuma günü gidicem
3bebekliannee Enguzelbekleyis8080 benim kız da 27 haftalıkken 1.065 di doktor göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor muz avokado ceviz kaşar peynir bol tüket dedi zaten yediğim şeyler ama o ara pek iştahlı değildim ondan olsa gerek 😕
3bebekliannee burcu0112 bilmiyorum benim doktorum kilosu az demedi göbek çevresi haftasından geri dedi
1oglanannesi Enguzelbekleyis8080 ola bilir bende kocamda çokta iri degiliz kocam biraz kilolu dogrusu oglum dogduktan sonra poncik oldu doktoru diyet yapsin diyodu 😁yurudukten sonra biraz zayifladi ama yinede yasitlarindan iri diyo doktoru😅 esas dogduktan sonra ya alirlar kilo karnimizda salikla olsunlarda gerisi düzelir