orhismommmmmm Kızlar başım felaket ağrıyor normalde asla parol içmem biraz da ateşim var Bi tame parol içtim bebeğe bi sıkıntısı olur mu ya bebek de haraketlendi Suan korkuyorum 20 haftalığız
yagizinannesii orhismommmmmm bişey olmaz doktorum günde 3 defa 8 saat arayla kullanabilirsin demişti bana.
dalyaluna35 Gunde 2 adet parol içebilirsin aralarında 8 saat süre olmali parol hamilelikte içilebiliyor onemli olan her seyde kullanmamak, iciniz rahat olsun bir sey olmaz 🌸
orhismommmmmm melisssssssq sabahtan beri ateşim var bide baş ağrım felaket Dayanamayıp içtim çocuksa haraketlenınce korktum valla ama çok teşekkür ederim ☺️
orhismommmmmm AycanTemel Heh tamda ondan oldum tdap tetonoz Bogmaca karışık aşı. Halsizlık ateş baş ağrısı var 2. Dozu olmayacam
AycanTemel orhismommmmmm Yaa cok geçmiş olsun ben önceki hamilelikte tetonoz 2 kez oldum Bana tek boğmaca yapariz sana dediler
Es07 orhismommmmmm Günde 3 kez parol içebilirsin dedi benim doktorum Toplasan 2 kez içmişimdir ama Ateş için doktorla mı görüşseniz