Niless45 birumut_ kız hamilesinnn sabah koş kan vermeye 😍😍 senin ovulasyon benim attığım gibi mi çıkıyordu pekiii benide aydınlatır mısın lütfen
birumut_ Niless45 evet aşkım bugün daha da koyulaştı hatta ondan şüphelendim işte korka korka yaptım kendimi negatife alıştırmıştım kafamda senoryo bile kurdum sende yap
Niless45 birumut_ seninde 1 yıla yakın oldu galiba deneyeli benim tam olarak 10. Ayım çok korkuyorum olumsuz olmasındann ama şuan içime umut serptin
Lexias birumut_ ben ertesi gün de yaptım o daha net çıkmıştı sonra kan verdim 203 ile öğrendim suan 35+3 olduk hayırlı olsun 🥹🥹🥹
Niless45 birumut_ off bende bişey var mı acaba adete yakın böyle koyu çıkmasının başka sebebi olabili Mi ki yaaa
[silindi] melike__41 evet canım dün bugün ve yarın inşallah testte iyice silikleşti tam 24 saat sonra şükür yakaladım galiba 🥹
[silindi] Deletedmom_878 evet canım çok doğru söylüyorsun bu ovulasyon testi de psikolojisini bozuyor insanın ama elden gelir bişey yok 🫠
[silindi] birumut_ ayy öyle olmaz inşallah bende de days comfort da öyle oldu aralıkta iki tane yaptım ikisi de baya gözükür şekildeydi inşallah senin öyle değildir canım en iyisi kaset testler yada Awox ve productor canım benim onlarla dene istersen bida 🥲