Leylabngll Kızlar bugün rahım fılmı çektirdim çok şükür tüpler açık herhangi bir sorun çıkmadı tüpleri açık olup rahim filmi cektırdıgı ay hamile kalan var mı rahim filmi benı çok umutlandırıyo lütfen aramızda böyle olan var mı
Seren22 Leylabngll ben 😊 3 kez yumurta çatlatma denedik olmadı. Hsg çektirelim dedi doktorum. Sonraki ay hamile kaldım. Hsg sonucundada tüplerimde herhangi bir sorun çıkmamıştı. Şuan 38 haftalık hamileyim 🥰 kızımızı bekliyoruz🙏 inşallah sizinde aynı şekilde olur. Bu dönemde stres kontrolü çok önemli kendinize dikkat edin 😊
maviik Leylabngll ben çektirirken o an yumurtam vardır doktor değerlendirme regli gör dedi o regliden sonra gebelik yaşadım bilimsel olarak da kanıtlanmış şansı yükseltiyor
Leylabngll Niless45 gebelik istiyorum her şeyi yaptım testleri tahlilleri Her şeye baktırdım gebelik oluşmuyor maalesef bir problem de yok en son tüpler mi tıkalı acaba dedi beni rahim filmine yönlendirdi
Leylabngll Seren22 ayy gerçekten mi 😊 peki hoş çektirdinığınız ay mı hamıle kaldınız yoksa bır real gectı mı
Leylabngll Cimcime30 evet bende çok duymuştum ama çok sabırsız bırıyım cekılır cekılmez kalanlar umut oluyo bana
cansels Leylabngll arkadaşım rahim filminden sonra gebe kaldı hatta iki defa kimyasal oldu ama onda problem vardı size unut olsun doktorlarda genelde söyler rahim filmi sonrası gebelik oluşma ihtimali yüksek diye bu arada eşinizn tahlillerine bakıldı mı hiç ertelemeden baktırın
mery_nil Leylabngll kolaylaştırıyor tabi o ilaç sayesinde tüm yollar açılıyor. Ben kasımda çektirdim.
Leylabngll Seren22 yaaa me güzel şeyler söylüyorsun 🥰😘 adetınızın ılk gününden sayarsak kaçıncı gün cekıldiniz ve rahim filminden sonra ne zaman degerlendırmeye başladınız
cansels Leylabngll peki yumurta büyütme için ilaç kullandınız mı iyi çok şükür en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Seren22 Leylabngll adetim bittiği günün ertesi çektirdim diye hatırlıyorum. Bir hafta falan ilişki olmadı sonrasında düzenli olarak değerlendirdik 2- 3 günde bir :)
Leylabngll Cimcime30 hayırlısı olsun hakkımızda sende hep aklımdasın inankı rabbım hayırlısını nasip etsin ❤️
yaseminerten Guness_ siz n’aptınız adanadaydınız rahim filmi çektirdiniz mi ben dün şehir hastanesine gittim 3kayıptan önce rahim filmi çekmiyorlarmış çok saçma bugün de Balcalı hastanesinin özel muayene bölümüne gittim prof doktordu ama beni azarladı hiç memnun kalmadım
Leylabngll Seren22 çok soru sordum bılıyorum ama adet in ılk gününden 7. Gün cektırdjm ben sızde öyle yaptınız dimi bırde bı hafta ılıskıyı doktor mu onermedı yoksa sız mı hazır degıldınız
kavalakurabiyesi Leylabngll 4 ay sonra kaldım mucize beklemeyin sonra çok üzülünüyor ama allahtanda ümit kesilmez