Deleted33000 kurkmantosuzmadonna mmm çok fena tatlı istedi canım bende evde çikolata vardı onu yedim napam😂😂
Baklavaseverim eslem2121 Bence senn iyi niyetlisin ve çok güzel bir kalbin var güçlüsün ama biraz da hassassın ❤️❤️
eslem2121 Baklavaseverim benim burda samimi olduğum tüm insanlaron temiz kalpli merhametli vicdan sahibi olduklarını düşünmeklede kalmıyor hissediyorum 🙏😘 Misal vermek gerekirse @demirrleydi_ @Baklavaseverim @hd_d @Bu0 @sevimlipandahii @bebeklerim__ @Gamzeee__ @nuraymommy @LadyX @Masal2021 @2princessmother @ikiprensesannesi___ @Alya05 @annekiz6141 @Havin49_ @yorgunannis @kurkmantosuzmadonna @penbe_karisi @QueenBahar_ @Yazmelegi_ @Gokturkmom_ @Cimcime30 @merlinisko pınrım @NaimeYilmaz kendisi çok adaletli bizaat şahit oldum @Blueeberryy @Herseydenbiktim @Anneoluyorumm00 @staRmama @asil15 naif çok tatlı bir bacım😘 @osimdiannee @beatıful
yorgunannis Baklavaseverim bana çoğu kişi samimi geliyor ama etiket konusunda zayıfım hatırlamıyorum😄 önüme gelenle kanki gibiyim sanki fsjkddfgj
Baklavaseverim yorgunannis Ay etiketlerken ben de çok zorlanıyorum o an aklıma bir şey gelmiyor şimdi de senin hakkında bir varsayımda bulunacağım bence sen çok dugusalsın ve kimseyi kıramıyorsunnn
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna hahah ah bu gece gelen tatlı krizi insana hep kalori aldiriyo yaw😂😂😂
yorgunannis Baklavaseverim kız sana yazacağıma kendime yazmışım😂😂 bence sende fazla yardımseversin yazdıydım