Baklavaseverim Herseydenbiktim Bilemedim şimdi aslında düşününce 70 kiloyla minnoşluk kalmadı ben de ckskcksk
Baklavaseverim Herseydenbiktim Bak ben bu gün senin hakkında bir varsayımda bulunmak istiyorum çok deli dolu heyecanlı bir insansın ama çok duygusalsın ❤️❤️
sevaldqn1 Baklavaseverim @penbe_karisi bence sen çok kafa birisin ismine göre komik🤪 @myangelson sende çok anlayışlı çok sevecen bir o kadar da güzel annişsin😍 @FatmAzra_ tek sevdiğin bacikon benim🫡 @LadyX sende sohbet etmeyi seven deli dolu birşeye benziyorsıın slcnxoşpcjxlş @Yazmelegi_ sende aşkımsın iste yeter bu kadar 🤣
LadyX sevaldqn1 sevdiklerimle konuşmayı çok severim ama sevmediğim bir ortamdaysam veya samimiyetine güvenmediğim insanlar varsa ağzımı bıçak bile açamaz 🔪
GirlandBoy_Mom Baklavaseverim ay canım bacım öyleyim bencede mesafeliyimdir çoğu zamanda o yüzden bazı insanlar sen soğuksun diyor sonra muhabbet koyulaşınca aslında öyle değilmişsin diyorlar
GirlandBoy_Mom Deleted33000 içim rahat oluyor benimde elbet ama bu kadar salak olma diyorum bazen kendi kendime🥲😂