Turkan38 Gamzekaba ben yaniltmadim diyorlar die sordum ikili testte bile yanilma oluyor sen sen istisnasin 😂
Gamzekaba Turkan38 ben o arkadaşa dedim yanılttın diye 😂 senin dediğin gibi teoriyi çöpe attı 😂 offf nasip salı öğrenicez inşallah 😁
Gamzekaba Turkan38 bende bu kadar detaylı değil işte USG görüntüsü devlete gidiyordum ondan mı yazmadilar acaba çok saçma ya 😔
Turkan38 Gamzekaba evet canim devlet hesaplamiyormus benim arkadasimda hesaplarmisiniz demis oda bir suru insan bekliyor ugrasamam demis
Hnfvndk Turkan38 bızım 6 haftada 129du. Daha Kucuk dıye dıkkate almadım. 11. Haftada 170tı heycanlandı heralde. 😁15. Hafta da 160küsürdü. Kızımız olcak dıye bılıyoruz degısme durumu olmazsa eger. Bende tutan tek yontem buydu 🙄
Turkan38 Gamzekaba 15.haftada netlesmistir valla benim butun belirtiler erkek bitek bebek asagida ve kalcadan aliom harici bide kalp atisi tutarsa yazacam 😀
Hnfvndk Gamzekaba bunu duydugum için ozellıkle soruyodum cnım ultrason fotgrafında oldunu bılmıyodum 🙈
Hnfvndk Turkan38 benımde klcadan kılom oldu belım aynı bıde gobegım var. Bence bu kılo bolgesı bıraz yapıdan olur. 🤷♀️😊
Turkan38 Gamzekaba tamam canm seninki daha yakın sanirim benim 12 nisanda ikili testle tahmin ederim dedi ultrasyon dopler
Minifasulye 8 haftalığız bi heyecanla baktım yazmıyor ya çok üzüldüm:) 4 yaşında oğlum var onun görüntülerine de baktım onda da yazmıyor özele gidiyorum halbuki, bir sonrakinde mutlaka sorucam :)
Dimple23 Evet arkadaşlar kızların kalbi daha hızlı atıyo 160 larda ..erkekler daha yavaş 145 civarı ...benşm oğlumda 7 haftalıkken 140 atıyodu hatta o an dedim heralde erkek bu ve öylede çıktı