nadisss_50 esrauydaci bu tamamen iç karınla ilgili benimki 20+larda belli olmaya başladı şuan 32+2 dersin sanki 6 aylık 😁
gunespera esrauydaci 18. Haftadayım ailem bildiği için belli oluyor 3 kg aldım dışardan bilmeyen asla fark etmez
zemzem66 Benimde 10 da belirgenleşmeye başladı şuan 12yim belirgin bu 3.gebeliğim diğer gebeliklerimdede erkenden belirginleşmişti hatta ilerki zamanlarda ikiz sanıolardı😊
fasulye3 Diğer ikisini hiç hatırlamıyorum ama bunda yememe dikkat etcem ve çevremede söylemeyi düşünmüyorum inş 18 haftaya kadar filan büyümez
yigitbebeninannesi Benim ilk çocuğumda 6.aya kadar hiç belli değildi. Ayımı söyleyince şaşırıyorlardı😅Bunda nasıl olacak bilmiyorum ilk 4 ay karında şişlik gazdan kaynaklı oluyor bebek henüz büyüme yapmaz.
denizali21 esrauydaci ilk gebelikte son ay karnım 5 aylık gibiydi hatta bol giyince hiç belli olmuyordu bu ikinci gebelik 10 haftayim hala düz bundada cikmicak galiba 🙄 halbuki isterdim biraz belli olsun hamileliklerim 😂
Admsarzu esrauydaci benimde öyle oldu 15 haftada belli olmaya başladı ondan önce kilo göbeği gibiydi sonrasında 20 de birden fırladı😂 30+4 suan masallahi var nefes alamıyorum 😂
namkol1 esrauydaci 28 haftalık hamileyim asla belli olmuyor 😂 ilk çocuğum da da resmen 30a kadar belli olmamıştı
dnzdmrn namkol1 16 haftalık ama 6 aylık gibi yaklaşık bir aydır böyle yani 2 kilo almışım bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum ödem olur şişkinlik olur diyorlar ama bilmiyorum 🤷♀️
namkol1 dnzdmrn İç karnınız küçüktür muhtemelen Ben 4-5 kilo aldım hemen hemen ama ciddi anlamda hiç belli olmuyor
dnzdmrn namkol1 iç karnıma da dış karnıma da saydıracak durumdayım valla 😁16 da böyleyse 36 ları falan düşünmek istiyorum 😊
dnzdmrn namkol1 pehlivana döndük zaten lierac krem aldım Hindistan cevizi yağı aldım mustelanın yağını aldım ne bulursam sürüyorum ama şimdiden böyle giderse ben elendim gibi 😁