Mervee15 Adetime 3 gün var ve çok sabırsızlık hamile olup olmadığımı bir an önce öğrenmek istiyorum 1 haftadır kasıklarımda belimde ağrı ve batma var ve aşırı iştah artışım var normalde sadece adet olacağım gün kaşık ağrım olurdu ve gerçerdi ama bu ay günlerdir ağrı var birde şeffaf bi akıntım var hamile olabilirmiyim
Minikkimyager Mervee15 ben adet olacagım gun yapmıstım heyecandan yapabilirsin .hamilelik belirtileri de adet belirtisi gibi ama heyecan yapma 🥰
Pamukgirl Mervee15 bendede akıntı ve iştah açılması olmuştu. Ama ben düşük yapmıştım en son adetimde o yüzden hamile olduğumu bilemedim 5 gün geçti testte pozitifti. Erken gebelik testinden al yaparsan
Mervee15 Melike35 ya ne kadar güzel benim de bir oğlum var ve şuan ikinciyi istiyoruz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😁
Mervee15 Aysegulbebek biliyorum ama ya yoksa diye korkuyorum ve sadece 1 kere yumurtlama günümde ilişkiye girdik
Mervee15 Minikkimyager bende ilk hamileliğimde adet olacağim gün yapmıştım test öğrenmiştim nasıl beklemişim o güne kadar acaba şimdi zor duruyorum 🥰
Aysegulbebek Mervee15 tamamen icimden geliyor yanlış anlama umitlendirmek de hiç istemem ama bence hamilesin 3 gün sonra test yaptığında bana da burdan haber ver :) inşallah gönlünce olsun canım hersey
Sevim010 Kuzusarmasi adete 1 hafta kala gebelik olmuş olsa idrar testi ne zaman yapılır bilginiz var mı
Sevim010 Kuzusarmasi mesela ilişkinin 12. Günü idrar testi yapılır mı adet 1 hafta kala ilişkiden gebelik olsa
Sedaahmet Mervee15 ben adetten 5 gün önce yapmıştım canım. Rüyamda kendimi hamile görmüstüm. Daha adete var kesin çıkmaz diyordum ama 5 gün olmasina rağmen hafif silik cizgi çıkmıstı. Belki seninde çıkabilir. 😊
Mervee15 Aysegulbebek ya canım valla ben kendi kendimi bile çok umutlandırdım çok sağol inşallah vardır 🥰🥰
Yaser27 Mervee15 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı 3 gün kala da kan testi yaptırdım 38 çıkmıştı beta
nergisog Mervee15 benim 3 gün vardı adetime. Hastalanmıştım. Gebelik testi de istemişti doktor. 33 çıktı bhcg. Sonra yeniledik adet olacağım gün artmıştı. İki sonra iki katı olmalı dedi doktor. Her ölçümde yükseldi. Şimdi 27 haftalık hamileyim 🤗