haticecankut Kızlar biz dün gece 12 gibi eşimle birlikte olduk dün yine hemen hemen bu koyuluktaydı ovülasyon testi bugün yapsak yine bişey olur mu?
parildayanyildiz2 haticecankut canım ikisi aynı koyulukta olunca pik oluyor az kalmış bugün yarın olur gibi
Esma006 haticecankut bugün neyse bir de yarını değerlendirelim yani yumurtlama yumurtlama gününü değerlendirdi ertesi gün durup diğer gün birliktelik olması daha iyiymiş diye biliyorum gebelik için
haticecankut azra19 o kaset testle uzun olan düninnkiydiii eşim 12de işten geldi o saatte yaptık inşallah tutmuştur olmuştur 🤎
seyma_2003 Merhaba bayanlar 3 defa gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün bir daha yapayım dedim böyle çıktı
seyma_2003 Bugün tahlil verdim 858 çıktı doktor pazartesi kese görünürdedi.İnşallah herşey normal ilerler.
seyma_2003 Hiç bir belirtim yoktu hatta geçen hafta 3 defa test yaptım negatifti.26 Aralık son adet ama ben hep gecikmeli olurum.dünde bir defa daha bakayım dedim öyle odaklanmışım ki tek çizgiye son anda fark ettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin