Yavrukusum Sebla55 iki uzun kolu iki yarim kol iki tane de atlet kesim aldım ama bi kaç tane daha atlet kesimden alacağım yaz çocuğu ne alacağımı tam bilemiyorum
Almilam Sebla55 uzun kısa hepsinden aldım canım ben ilk 1 aylık ztn uzunlrı giydircem onun teni ince olur hemen üşür yavrum uzunda aldm kısada ama
Asu33 Sebla55 Uzun kol aldım cnm ilk hastane çıkışını filan yaza doğru 3-6 aylık kısa kollu alırım onları daha almadım %100 pamuk olunca terletme yapmaz zaten
HilalHilalSeyhan Ben uzun kollu aldim canim annem filan yrni dogan bebek üşür , 1 ay kadar uzun kollu giyer dedi ama bakalm kısmet 🙂
Sedefhayri Yavrukusum benimde yaz çocuğu alacak bende mi uzun kollu alsam biraz hazır indirimde varken nisanın sonu mayısın başı gibi doğacaka inş
Lily Benim tahmini doğumum 4 haziran görünüyor eğer 1-2 haftalık bir tarih sapması olursa tabi mayısta da gelebilir kızım😊 biz Ankara’da yaşıyoruz haziran da olsa mayıs da olsa havalar tam ısınmış olmuyor o yüzden kısa kollu iç bodyler ve uzun kollu tişörtler aldım. Hem yeni doğan bebek üşür derler ne bileyim heralde kat kat giydirip minnoşum ısındıkça çıkartırım üstünü😂
Ecee 19 mayıs dogum tarihimiz uzun kollu zıbında aldım neolr ne olmaz bide ramazana denk geliyor ramazanlarda havalar genelde serin oldugundan ☺
Glsmumul Bizimde tahmini doğumumuz 30 Mayıs hem kısa kol hem uzun kol body ve tulum aldım bi kactane ama 0,3 aylar uzun kollu ağırlıklı yeni doğduklarında gece üsüyebilirler. Yanlız alt olarak patiklilerden yanlız 3 tane aldım yenidoğan olarak
cemileanlar Sebla55 ay benim bebisim temmuz nası dogcak ben uzun kol almayi dusunuyorm Penye uzun kol yeni doğan bebek vücut ısısını sağlayamaz canım valla ben 40 gün uzun kol gydrmeyi düşünüyorm
Deniz14 Sebla55 5 tane uzun kollu yeni doğan 5 tane kısa kollu 3 ay 5 tane uzun kollu 6 ay alıcam şimdilik ihtiyaca göre daha alınır hava ne kadar sıcak olsada yeni doğan sonuçta kıldan nem kapar hemen 3. ayı ağustosa denk gelicek o yüzden kısa 6. ayı da kasıma denk gelicek o da uzun kollu
gulanne Sebla55 ben henüz almadım ama konyada ikamet ediyorum evimde serin oluyor. Ama hepsini uzun almam biraz kısa biraz uzun alırım.