koyuncu94 Merhabalar, 5+1 oldum bugün. İki gün önce beta verdim 1364 çıktı. Bugün sonuç 9065. Artış normal midir böyle bir süreç geçiren oldu mu. Randevumu 12 şubata almıştım kalp atışları falan duyarım diye. Olmadı erkene çekeyim yorumlarınıza göre
zynpdr koyuncu94 inşallah sağlıklı ikiz gebelik olablr 2 günde çok yükselmiş 🥰🌸 . Muayene yine erkene çekerseniz bized e sonucu haber verin lütfen merak ettim
duygunisa eminaas tabiki de var normalin üstünde artış olmuş bilmiyorsanız araştırmanızı tavsiye ederim
esrak07 Var bir beta oranı var haftalığa göre 5 6 haftalık için o değerler çok çok yüksek ve yüksek olunca ikiz deniliyor ben 4 haftayken 280 sonra 700 1000 diye anca yükseldi . Sanırım ikiz 🙂
userrrr_ esrak07 hayır betayla alakası yok benim 4 haftalıkken betam 4 bin di 5 haftalıkken 15 bin ama tek kese geç döllenmeyle alakalı bence sizinki zaten olması gereken değer bizim haftamızda ki değer
koyuncu94 zynpdr Sağlıklı olsunda ikiz olursa eğer nasıl yaparım bilmiyorum zaten 2,5 yaşında bi oğlum var 30 haftalık doğdu. Onu bile taşıyamadım yani serklajla kaldı o kadar süre karnımda. Bide bu ikiz olursa veladdallin artık dndnd neyse Rabbim hayatıma çıkarsın bakalım dnsns
koyuncu94 duygunisa acile gittim kasık ağrım var diye ultrasonda tek kese görüldü artık içinde tek mi var çift mi onu muayenede göreceğim 😂 10 gün sonra gel dedi zaten 12sinde randevum var bakalım belli olacak o zaman. Daha da beta vermem gözüm korktu dndndn
duygunisa koyuncu94 tek yumurta ikizi olabilirler canım hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı olsun kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim inşAllah 🤲🌸