Premsescik https://imgyukle.com/i/SEsN20 Kızlar yardımcı olurmusunuz bana koltuk alıcam bu kumaş nasıl kullanışlımı leke tutarmı 3 cocuk var bnde küçük malum baştan 4.rengi begendim güzelmi sizce vizon rengi gibi olan lütfen fikir verin renk olarakda fikir alabilirm şimdi kullandığım koyu griydi
Elisa0110 Premsescik tek renk mi düşünüyorsunuz yoksa iki renk mi yaptıracaksınız. Bide şuan bu tarz koltuklar moda ama kullanmadığım için o konu da yardımcı olamicam maalesef
suleerdogdu Premsescik renkten ziyade kumaş türü daha önemli 6 yıllık evliyim koltuklarım açık krem örtüsüz kullanıyorum ve çok memnunum çünkü kumaşlar leke çekmiyor ıslak mendille bile herşy çıkıyor
Premsescik Elisa0110 şimiki koltuğum tek renk kararsızım çift renk olsa vizon hangi renkle kombinlenirki
Elisa0110 Premsescik bende yeni kumaşını yenilettim kiremit ve bej yaptırdım güzel oldu sizde bej veya seçtiğiniz renk yanına sarı gibi olan rengin altında ki rengi seçebilirsiniz mesela
suleerdogdu Premsescik biraz eski klişe ama baby face seçeneğin varsa mutlaka onu seç beyaz koltuğuma vişne suyu döküldü ve içine çekmeden ıslak mendille temizledim
Fizikcifizik Premsescik 3. Renk cok guzel. Kirini falan pek düşünmeyin yaa odanıza yakışsın gözünüze guzel gelsin. Bir daha mı gelicez dünyaya içinize sinen olsun