eabilin6 Bacak arası görüntüsü hanımlar bilenler yorumlayabilir mi 🙏
Kbra940306 eabilin6 doktor yorum yaptı mı acaba, bir çıkıntı var pipi mi benim profilime bakar mısınız bende paylaştım görüntü aynı gibi bana erkek dedi ama daha erken diye bekliyorum ben 18. Haftayı
cinderella eabilin6 benimkiyle hemen hemen aynı ve doktor erkeğe benzetiyorum dedi sizinki de muhtemelen öyledir 🥰
Semilk05 eabilin6 bana 11-12 de kıza benziyor kordon var dedi doktor dün başka doktor 15+3 erkek dedi bende detaylıya kadar beklicem
eabilin6 Kbra940306 evet erkek dedi ama biraz daha büyüsün dedi sonra bakalım dedi kız da dedi sonra bilemedim ben de çıkıntı var gibi profilinize baktım bi kabarıklık var ama anlamadım videodan ss aldım ben de bir çıkıntı görünüyor ben de ama bilemiyorum
eabilin6 Kbra940306 bu hafta 15 bu hafta gittiğimizde de haftaya gel dedi haftaya fe devlette randevum var umarım o söyler özelde söylediler böyle bu hafta gittiğimde de biraz daha büyüsün öyle bakalım dedi
eabilin6 Semilk05 14 haftalıkken öyle dedi bana da kordon olabilir diye bu hafta yine çok emin değildi biraz daha büyüsün haftaya gel dedi detaylıda daha net belli olur zaten dedi 🥹
eabilin6 babylove_33 bu ultrasonun sonunda kıza da benziyor dedi ya o kadar çelişkili konuştu ki ne olduğunu anlamadım ama rüyamda falan hep erkek görüyorum 🤭