Zeyneplemutluluk ilaydaltan bende kızım da 1 hafta tuttum sonra doktorum yememi söylemişti yemiştim. Aynı sizin gibi henüz o borçlarım da duruyor tutmadım o yüzden şimdi tutmak istiyorum. 14 haftalık hamileyim 18.haftama denk geliyor dayanabilrsem tutacağım inşallah
selma128 20 li haftalara denk geliyor nerdeyse 5 kilo verdim korkuyorum bebek etkilenir diye yine doktoruma daniscagim
twobabymomm ilaydaltan ben de oruçta 18 haftalık falan olicam ilk gebeliğimde sıvı azlığı vardı bunda da sorun olur mu bilmiyorum 🥹ama tutmak çok istiyorum
yaseminya Ben de 34 haftalık olacağım,kararsızım,özellikle susuz kalma riskli gibi geliyor.ara ara tutmayı düşünüyorum.
elifayaz112_ ilaydaltan aynen sağlıklı bir şekilde doğsunlar da sonra da tutarız sonuçta keyfi yemiyicez
ilaydaltan zehrairem Merhaba ben tamamen unutmuşum haber vermeyi. Doktorla görüştüm sahura kadar su ihtiyacını tamamıyla karşılarsan bi sorun olmaz ama zorlandığında lütfen bırak dedi. Yani dinlenerek çok zorlamadan tutabileceğimi söyledi.