Deleted33000 kurkmantosuzmadonna maşallah tosuna kız kaç aylikta yürüdü senin oğlan kaç aylıkta emekledi ben unutmuşum ya 😂😂
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 benimkinin dötü ağır. 🤣 9 aylıktı emeklemeye başladı. Şu an 11 aylık bir yerden tutup ayağa kalkıyor ama yürümüyor daha. Elini bıraktığı an totosu üstü düşüyor. 🥲😂
Kahyaasena kurkmantosuzmadonna aşk evliliği mi boşlukta kaldığım bı evlilik mi bilmiyorum ama eşimi canımdan çok seviyorum
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ha iyi bari kız ancak yani bence zamanları kız benimki de 7 aylık yüzüstü yatirinca hiç emeklemeye cabalamiyor ayakları kaldırıp ağlıyor😂😂 seninki tombiş mi ondan mı düşüyor kız dötü yumuşacık tır onun😂😂😂
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 o aylarda benimki de öyleydi. Sudan çıkmış balık gibi çırpınıyordu. 😂
gulo21_ kurkmantosuzmadonna hayır hani derler ya göz kör oldu diye öyle işte eşim Allah var kötü biri değil ama yaşam koşulları biraz değişik
Lmaiye kurkmantosuzmadonna tamamen mantık diyemem ve tamamen aşk ta diyemem. Her iki taraftan da düşünmek gerek. Sevmediğim biri ile olamam . Ama sevdiyim biri de düzgün olmalı 🤭
Bebyyyyyy Görücü usulü oldu benim ama iyikide oldu 3 aylık evliyiz ve 6 haftalık gebeyim çok iyi baba olacağına eminim benimki mantık oldu ve sonrasında aşka döndü