Zahidebebek kurkmantosuzmadonna ben görücü üslü tanışdm aşırı severek evlenmedim amma eşim cok iyi biri bana cok deyer veriyo cok seviyo şimdi bende cok seviyorum
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Mantık candır sasmican esim olmasaydı evlenseydim kesin mantık evliliği olurdu :(
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 hem de çok. Her anları ayrı güzel. Rabbim acılarını göstermesin bize. 🥹
kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun kesinlikle. Zaten mantığımızın uyduğu kişiye aşık olmuyor muyuz ?
MrsKr kurkmantosuzmadonna aşk 💕 ama mantığı tamamen kenara atmadım tabiki 😂 sırf çok aşığım diye herşeye gözü kapalı tamam diyecek yaşı çoktan geçtik 😂😂😂😂
bezelyemm kurkmantosuzmadonna mutlu değilim dersem rabbim taş eder ama sorumluluk ve annelik zor . Sorun eşimde değil bende, ben evlenmeden hayatını gecirecek çalışıp gezip tozacak bir insanmisim sorumluluklar çok ağır geliyor . Eşimin desteği olmasa çoktan sıyırırdım .
kurkmantosuzmadonna bezelyemm bak ne mutlu sana eşin destekmiş. Maşallah canım. Anneliğin getirdiği zorluk, sorumluluk zaman zaman hepimizi inişli çıkışlı bir hale sokuyor. Çocuklar büyüdükçe daha iyi olacak inşallah.