Oglanannesi11 Eskişehir de ümit Hastanesi normal 3.500 sezaryen 4.000 dedi Yüksek geldi Bursayıda düşüne bilirim eğer daha uygun fiyatlı bi hastane bulursam bilgisi olan var mı hangi hastane ne kadar ve hangi doktoru önerirsiniz?
Betlab Oglanannesi11 Bilecikli olabilir misiniz acaba😊 Bursa da Hayat hastanesi naile hanimi tavsiye ederim. Normal de sezeryanda 2500. Devlet memuruna ve bazi sendikalilara indirimide var.
BurcuuA Oglanannesi11 medikal parkta normal 2750 sezeryan 3750 ben oraya gidiyorum doğumumda kısmetse orda Olcak
Selenaygur Oglanannesi11 canim hayat hastanesi naile hanima gidiyorum cooook memnunum fiyatlarida cok uygun 2500 tl
Betlab Hdou4225 kusuratini unutsamda sanirim sendika indirimiyle ayni canim, 2200 diye duz yuvarladik o kalmis aklimda.
BurcuuA Hdou4225 özlem oruç şener doktorumun adı hayır değil sanırım tam konuşmadım ama fiyat olarak öyleydi
Hdou4225 BurcuuA ozlem hanıma kontrol suresi kac gun 10 mu 15 mi. Bir def rahat randevu bulabılıyormusunuz
BurcuuA Hdou4225 valla randevu almak çok kolay istediğin zaman alabilirsin çok tatlı bi bayan ve çok ilgili