Kızlar 34+5 haftalığım son 4 5 gündür belimden kalça kemiklerime ordan bacağıma atan ağrılarım ve bacak aramda bir şey varmış hissi oluyordu yürüyemeyecek dereceye geliyordum ve karnım kaskatı kesiliyordu tabi bunlar düzensizdi bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı ama doğum sancısı gibi değil doktora anlattım durumu açılma başlıyor olabilir dedi alttan baktı açılma yok şükür ama ultrasonla bakarken karnımdaki kasılmaları o da farketti nst de çıkmasa da kasılman var erken doğum olabilir şu 10 gün yeme içme ve tuvalet harici kalkma küvez ihtimalini atlatalım sonra doğuma yöneliriz dedi bebek 3 hafta önde gidiyor baş çevresi daha önde 39 hafta ile uyumlu çıkıyor ve bu 2. Gebeliğim ilki vajinal doğumdu bunun için haftasını tamamlarsa normal doğum zor görünüyor sezaryene dönebiliriz 10 günü atlattıktan sonra doğum başlatmaya yönelelim gelişimi zaten iyi dedi bir yandan korkuyorum bir yandan da bir an önce doğurmak istiyorum yapım zayıf minyonum bebek beni aşırı zorluyor artık bir de 1.5 yaşında kızım var ikisi çok zor oluyor dua edin bana 🥲