merve__12 bahar6734 Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah Neyden kaynaklı erken doğum oldu peki
girlll bahar6734 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏽
bahar6734 merve__12 31 den beri risk vardı rahim ağzı kısalığından 35 e kadar anca dayandı.kontrol diye geldim bugün hem sancım çıktı hem bebek hareketleri azalmış.acil doğum dendi 😭
eed21 Sağlıkla kavuşun inşaAllah ♥️ Rabbim sonrasında da size de bebeğinize de hemen toparlanma gücü versin 🌹
bahar6734 cansu2306 erken canm kontrol diye geldim nstde bebek hareketleri azalmış sancımda yüksek çıkınca apar topar aldılar.erken doğum riskim vardı zaten anca bukadar dayanabildi
bahar6734 Fatma_furkan1996 2600 doğdu minnacık ama küveze girmedi çok şükür.benm çok ağrım oldu anca kendime geliyorum.hiç sütüm yok bebekte hiç emmek bile istemiyor denemek bile istemiyor bakalım inşallah gelir direniyorum
Fatma_furkan1996 bahar6734 hiç sıkma canını çok şükür bak küveze girmemiş sağlıkla büyüt yavrunu sen yine de emzirmeye çalış pes etme tutar inşallah
bahar6734 Fatma_furkan1996 çok teşekkür ederim Rabbim tüm yavrularımızı korusun.inşallah sütümde gelirde biran önce toparlar 🩷