bozkurt38 Kızlar 15 haftalıgiz ama ben hala her sabah safra kusuyorum gerçekten çok yorucu bu durum varmı benim gbi olan sizde ne zaman bitti kusma
cerensare bozkurt38 7 buçuk aylıktım hala kusuyordum 15.hafta tam bu dönemlerin pik yaptığı zamanlar çok normal kusmanız 8.ayıma kadar mutfağa giremedim
ShutUp bozkurt38 8. Aya kadar hem safra kusuyordum hem normal yediklerimi çıkarıyordum hem de çok az beslenebiliyordum. 8. Ay ile beraber yemek yemeye ve yapmaya başlamıştım, kusmalarımda epey azalmıştı.
Sevgiiss bozkurt38 ben varım 4 ay aşırı kustum günde 10 falan. Şimdi 26. Haftadayım her sabah midem bulanıyor açken . Ama rahatladım oldukça tabi gün içinde çok nadir bulantı kusma oluyor
cerensare bozkurt38 inşallah sürmez gerçekten o kadar etkiliyor ki yaşantıyı en kısa sürede rahatlarsınız inşallah 🙏🏻 cinsiyetimiz erkek 💙
bozkurt38 cerensare çok teşekkür ederim inşallah berbat hissediyorum oğlumda hiç böyle zor gecmemisti hamileligim ☺️
cerensare bozkurt38 hiçbiri birbirini tutmuyor malesef ne yaşayacağımızı her seferinde kestiremiyoruz bi rutini yok çok yorucu ama sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻🤩
annebaliii bozkurt38 17 haftaya az kaldı 15 de ıyıce bı sıddetlendı yıne valla bende bıktım onu da cıkarmsam tüm günüm rezıl oluyo
dgngr bozkurt38 1 kere oldu açken hareket ettiğimde. Normal heralde. Mideyle alakalı. Bebek vitamini alınca bize posası kalıyo.