aysimaaa1 maviissannesii doğru mu bilmem ama 0 bulantı 0 kusma normal yaşantım gibi devam ediyorum 22. Haftadayım erkek bebiş 💙💙
aybike2212 maviissannesii ilk çocuğum kız ilk 3 ay bulantıdan başımı kaldıramadım Şuan 20+2 haftalık hamileyim 19.haftaya kadar aşırı bulantı ve kusma yaşadım şuanda sadece sabahları bulantılarım halen devam ediyor
Suveyy maviissannesii oğlumda aşırı olmasa da mide bulantım vardı sabahalrı su bile içemiyordum şimdi kız bebişe hamileyim ve bu hamileliğimde hastalık harici hiç midem bulanmadı yani çok hafif oluyordu ama asla istifra edecek raddede değildi sadece ufak bir rahatsız ediyordu
beyza0007 maviissannesii tam tersini yaşıyorum kızımda mide bulantısı ağrı vs yaşamadım şimdi oğlumda ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşıyorum 🥹🥹🥹🤲🏻
prensesannesi246 maviissannesii kızımda bulantı 9 ay sürdü bu hamileliğimde ise kızıma nazaran bi tık daha iyi ama bulantı devam 16 haftalığız cinsiyeti henüz belli değil 🤦🏼♀️
canan47 İkizlerime hamileyken kusmaktan bişi yiyemezdim çok kötü bı hamilelikti bı kız bı erkek oldu şimdi 2. Hamileliğim buda digerine göre fazla rahat kaşık ağrısı ve halsizlik var sadece kız dediler hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda
gunespera maviissannesii kesinlikle ben kızım da yataktan kafamı kaldıramıyordum su içsem kusuyordum oğluma hamileyim 18 haftalık olduk bir kere ne halsizlik ne mide bulantısı sanki hamile değilim yani 🤭🤭
Wolf13 İlk oğlumda bel ağrısı , ikinci oğlumda kasık ağrısı vardı başlarda sonra gecmisti , ilk başlarda iki oğlunda koku hassasiyeti vardı mide bulantisi vesayre 🫣
esraahmetaras maviissannesii hepsi hurafe. İlk hamileliğimde çok kusmuştum erkek oldu. Bu hamileliğimde hiç kusmadım yine erkek. İş yerinden bi 2 arkadaş çok kustu biri erkek biri kız bebek doğurdu