Semilk05 justmoon777 benim de kızıma detaylı da bacak boyu kısa anne baba da çok uzun değil zaten genetiktir dedi doğdu boyu da posu da herşeyi yerindeydi allaha hamdolsun
Semilk05 justmoon777 sadece detaylı da dedi ama diğer sonuçlar normal ve 2 hafta geri olduğu için doktorlar bişey demedi minyon olur dediler sadece 49 cm doğdu 39. Haftada şimdi 3 yaşında 90 cm den fazladır boyu ben 1,55 im eşim 1,70 yani bizde uzun değiliz
Burcak61 Minikcivciviimm inşallah ❤️ ben 32+3 de kanama olur yoğun bakıma alınmıştım o zaman 2 doz ciğer geliştirici ve magnezyum yüklemesi yapılmıştı belki de o yüzden girmedi küvöze solunumunda sıkıntı yoktu
Minikcivciviimm Burcak61 olabilir 32de banada iki doz ciğer gelistirici yapıldı iste gelisim geriligi ve düzenli sanci cikiyordu bakalım ya saglikla dünyaya gelsin tum bebisler insallah
justmoon777 Kızlar merhaba güncelleme yapmak istiyorum özelde doktoru gittim 27+5 günlük bebeğim Fl 27+1 Çıktı bu kadar fark etmesi normal mi özeldeki doltorum defalarca ölçüm yaptı Geçen hafta doktor 24 küsür ölçmüştü Yani şuan bir gerilik yok gibi duruyor
justmoon777 Merhaba yeni güncelleme yapmak istiyorum, ileride birileri okur diye fetal dna sonucum geldi çok şülür temiz çıktı🙏🏻 Arkadaşlar her şeye down diyorlar o yüzden kafanız rahat etsin diyorsanız hemen fetal yaptırın benim tavsiyem budur 🙏🏻