-Papatya33 hilalaselll4 yok yaşamadım ama düşük riskim oluyor ve ilkinde erken doğum yapmıştım. Bi de kan uyusmazligimiz var kanama olmuştu. O yüzden hani varsa hiç vakit kaybedilmeden doktora gidilmesi taraftariyim
_umudumvar_01_ hilalaselll4 sınırda canım bir hafta on gün falan bekle bakalım sonra tekrar baktır inşallah yükselir ve kese oluşur. Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et 🤲🏻
hilalaselll4 @orhismommmmmm @-Papatya33 @1Sevgiiii @bebegimle_ben Kızlar dün akşam beta verdim 11 çıktı iyi mi
orhismommmmmm hilalaselll4 canım yeni döllenme Olabılır demek Tam sınırda 2 gün sonra tekrar test yap bence
ezgickm hilalaselll4 yorumlara gelince gördüm şimd inşallah sağlıklıdır iki gün sonra yükselir de ferahlarsınız🙏
hilalaselll4 orhismommmmmm 1 hafta sonra vermeyi düşünüyorum idrar testi yapsam varsa zaten daha koyu çıkar değil mi
ezgickm hilalaselll4 beta sıfırlandığında regl olup yumurtlama görmeniz gerekmez miydi ben mi yanlış biliyorum 🙏 iniallah vardır kan testi verin bence hemen🙏
hilalaselll4 bebegimle_ben var değil mi inanamıyorum doktor eski gebelik olabilir diyor Off ya ama eski testlerde çıkmadı ki 🥺
140524ba Hamileliğinizin tadını çıkarın hiç korkmayın Allah izin verirse hiç bişey olmaz bende kürtaj oldum ve hemen hamile kaldım hamdolsun 16 hafta bitmek üzere rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tebrik ederim 🙏💐
momm2026 hilalaselll4 benim bebeğimin 7. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum doktorum bana 2 Regl dönemi korunmamı söyledi ilk seferde de 5. Ayda olmuştu ilk gebeliğim olacak bende mi korunmasam acaba çok kaygılıyım
hilalaselll4 momm2026 kürtajı bilmiyorum ama benim kendiliğinden düştü testim pozitif önceden çıkmıyordu hamileyim değil mi
140524ba momm2026 aynen öyle 🫣 hamdolsun sağlıklı şekilde ilerliyor bide maşallah gelişimi önde sende hiç stres yapma kendine bebeğine güven herşey çok güzel olacak 🥰