eylusko Yemin ediyorum delirmek üzereyim. Asla asla asla asla uyuyamıyorum be varda uyuyamıyorum. Sabaha kaşar bininsan uyumaya çalışır mı yok olmuyor. Done done done done.bor hal oldum. Bankalar dönmek bebege zarar verir mi acaba?
Ynckpgn eylusko bende geceleri uyuyamıyorum sabah erken kalktım kahvaltı yaptım evi topladım yemeğimi yaptım öğle namazından sonra yatacam hemen uykusuzluktan gözlerim açılmıyor
Es07 Son haftalarda uyumak oldukça güç Dönmek zaten zor Belim koptu kopacak Sabaha karşı 4e kadar uyuyamıyorum bende Doğsalar da uyku yok sanki staj yapıyoruz gibi
eylusko Es07 bak ne belim ağrıyor yatarken nede dönmekte güçlük yaşıyorum. Çok kolay dönebiliyorum .. uyumak için hiç Bi problem yok ama uyuyamıyorum. Çok saçma 😪
eylusko edannnnur sen kemik ağrısından peki ben neden . Benim uyumamak için hiç Bi sebebim yok bu daha kötü. Bi insan nasıl uyuyamaz ya
eylusko Es07 midem son 1 haftadır yaniyor Bayaa hemde . Hemen kalkıp zorla yogurt yiyorum o biraz rahatlatıyor.
eylusko Ynckpgn gun ışığı olduğu müddetçe asla uyuyamıyorum. Kapkaranlık olması lazım. Yani ben hiç Bi türlü uyuyamıyorum nedense