ilknur22 6 hafta kese böyle normal mi 
userrrr_ ilknur22 kalp atışı duydun mu bebek var mı benim de bugün 6 hafta oldu 7 de gideceğim ama çok endişeliyim
minikmucizem26 ilknur22 benim 5 haftalik kesemin şekli böyleydi ama sol tarafta kucuk bi karartı vardi doktor bak buda bebek demisti size ole bsy denmedimi
ilknur22 busee_0 yok görmedim ben ama doktor normal bi sıkıntı yok dedi bana da kesenin içi boş gibi geldi
ilknur22 userrrr_ duymadım henüz 6 haftalık olduğu için ultrasonda görünmüyor henüz 7 8 haftada anca duyabilirim
busee_0 ilknur22 benimde yarın tam 7 hafta randevum var geçen hafta perş 6 mm kese gördük 2 düşük yaşadım 2 sene sonra olucak bu inşallah duyabilirim
ilknur22 seymagl rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah benim bi tane de kürtajım var o da 6 hafta 5 günlükken kürtaj olmuştum o yüzden korku ve endişe çok
ilknur22 kubrasjsjs yok ben görmedim doktor herşey normal kese büyümüş sağlıklı dedi 2 hafta sonra 8 haftalık dedi o zaman gel kalp atışını dinleriz
ilknur22 kubrasjsjs inşallah ya ilk çocuğumuz olacak hayırlısıyla bundan önce de kürtaj olmuştum kalp atışı yoktu
kubrasjsjs ilknur22 anladım canım ama sen ilkini aklına getirme inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın o bitmiş gitmiş şimdi moralini yüksek tut herşey iyi olacak 🧡