Xbusexxx Kızlar 15 ocakta akşam 8de iğne yaptım . Bugün de test yaptım negatif çıktı bakar mısınız döner mi sizce 30unda doktora gideceğim
Sezei Xbusexxx gölge gibi var sanki ama iğne etkiside olabilir kuzum sen doktoruna güven zaten az kalmış kan testiyle netleştirirsin
buket123_ Xbusexxx kanda kesin çıkıyor bende kan vereceğim iğne sonrası 19.gune girmiş bulunmaktayım hala adet yok ama16.gun yaptığım test negatifti
buket123_ Xbusexxx bende 14.gunden itibaren var oldum olacak gibi am hala bişey yok zaten regl olsada aynı hamile olsada aynı hissediliyor
benimadimannee Kızlar bugün çatlatma iğnesi 10. Gün . Testlerime bakar mısınız , koyulaşıyor mu iğne etkisi olabilir mi ?
buket123_ benimadimannee tamamen silindikten sonra yapılan çizgi gercek çizgidir canım bir gün daha bekle
benimadimannee buket123_ Aslında onu kontrol etmeye çalışıyordum o yüzden 8. Gün başladım ama gittikçe koyulaştı . İğne etkisi bu şekilde yükselme yapar mı anlamadım , belirsizlikten tükendim artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🥺
buket123_ benimadimannee bende iğnenin ilk gününden itibaren test yapmıştım iğnenin etkisinin kaybolmasını izledim 10.gun tamamen gitti tabi bu herkeste farklı umarım hamilesindir🥰