NEHIR15555 Kızlar eşimin teyzesi oğlu 10 ve ya 9 yaş tam bilmiyorum ama küçük değil kızına doğum günü partisi düzenliyor mekanı kapatıp mekanda baya şık yer şimdi sorum şu ki ailecek gideceğiz ben oğlum eşim ve ve biz ne alacağız doğum gününe 🤦♀️ teyzesi oğlu da durumları baya yüksek yani o kıza ne alıp tatmin edeceğiz bilmiyorum çocukları baya şımarık😅
mutlusene NEHIR15555 en güzeli gitmemek ama gittiğiniz zaman diliminde ise bence kitap okuyabilir 10 yasinda dili gelişir takımı neyse forma alın o zaman
jalepone NEHIR15555 ya bence öyle düşünme kendi durumuna göre al bir şey beğenirse beğenir eğer takım falan tutuyorsa forma alınabilir yada spor ayakkabı falan alabilirsin ama bence durumları çok iyi tatmin edemem onların evinde vardır yokdur stresine girme
NEHIR15555 heidegirl oyuncak galiba değil mi o ama durumları baya iyi yani evde 100 tane vardır ondan gitmiştik bir ara evlerine ne yoktuku mağaza gibi
heidegirl NEHIR15555 ama lego varsa bile hepsi yoktur yani ilgi alanı olan bi lego maket alırsanız bence sever. Şuan intgramda bile fark etmişsinizdir hediye olarak yetişkinlere bile orkide legosu alıyorlar
NEHIR15555 mutlusene yok ya gitmemek olmaz benim çocuğuma çok değer verdiler yeni doğduğu zaman para taktılar hasta olduğunda hastaneye kaldırıldığında ziyarete gelirdiler her hangi bir aile toplanışması olduğunda çağırırlar sağolsunlar
NEHIR15555 jalepone zaradan bir tane kız çocuğu için çanta gördüm inaşallah gittiğimde olur alırız onuda hediye paketi yaptırırz
ghostty NEHIR15555 yani bütcenizi bilmiyorum ama ayakkabı, çanta, o yaştaki kızların seveceği kolye vs yapım setleri var oyuncakcılarda veya lego tarzı bir şey olabilir. Ben daha önce 9 yaş bir tanıdığın kızına kutu oyunu almıştım mesela🤗
NEHIR15555 ghostty çanta almayı düşünüyorym canım zarada bir çanta gördüm puantiyeli beyaz 🥰çok ciciydi
minikimd NEHIR15555 Zara’dan kıyafet alın en azından markalı şeyler göze hitap eder kendimde yaparım 🙃
NEHIR15555 minikimd zaradan çamta gördüm çok beğendim onu almayı düşüyorum olmazsa başka mağazalardan illa ki güzel bir çanta olur
myangelson NEHIR15555 durumunuz varsa zara, h&m, Adidas, Nike, United colors of benetton, uspa gibi size uyan yerlerden birşeyler alabilirsiniz bütçeye göre 😅
NEHIR15555 myangelson bütçe sıkıntımız yok ben sadece belki çocuğu 9-10 yaşında olan biri olur kız çocuğu ondan fikir alırım diye ama kesinleşdi ne alacağımız😄